Een Uniek wijnkistje als kunstwerk

Een nieuw concept van Hanssen Art Design in samenwerking met Harold van der Horst van 2ATWORKis een uniek wijnkistje waarvan de deksel een (uniek) kunstwerk is wat u op kunt hangen of ergens neer kunt zetten. De wijnkistjes zijn in 3 varianten verkrijgbaar, zie hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Binnenkort kunt u onze wijnkistjes bekijken en bestellen via onze webshop www.wine-and-design.nl

Unica

Limited

Custom Made

Wijnkistje UNICA
Dit zijn originele kunstwerken, de deksel van het wijnkistje is een baklijst zodat u het kunstwerk op kunt hangen. De kunstwerken zijn van diverse kunstenaars. Speciaal is dat wij hierin ook een samenwerking hebben gevonden met de kunstenaars van de Art ORO groep, kunstwerken gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke beperking. Hierbij krijgt u niet alleen een zeer origineel kunstwerk maar steunt u ook deze belangrijke kwetsbare doelgroep.

Wijnkistje LIMITED
Wij kunnen voor u een origineel kunstwerk / dekseltje ontwerpen in een beperkte oplage wat u cadeau kunt doen als relatiegeschenk of kunt inzetten bij bijv. stadsmarketing.

Wijnkistje CUSTOM MADE
Ook kunnen wij voor u een origineel kunstwerk / dekseltje ontwerpen in een beperkte oplage, evt. met een (bedrijfs)naam en/of logo erin verwerkt, wat u kunt inzetten voor promotiedoeleinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Hanssen +31 622 778 232 of Harold van der Horst +31 610 406 701.