Ontwerp, vormgeving, print- en drukwerk en webdesign

2ATWORK is een ontwerpbureau. Wij kunnen u op het gebied van gedrukte en digitale media van dienst zijn. Sinds september 2020 hebben wij een nauwe samenwerking met HANSSEN ART DESIGN. Samen zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten zoals bijv. luxe wijnkistjes waarbij het dekseltje (baklijst) tevens een uniek kunstwerk is. Het is ook mogelijk deze kunstwerken op maat te maken in gelimiteerde oplages voor uw bedrijf als relatiegeschenk. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij komen er altijd samen uit. Bekijk ook eens onze website:

Groot formaat fotoprints en Artwork

Verkrijgbaar in nagenoeg alle formaten
Grootformaat prints

Wij leveren ook grootformaat prints op o.a. dibond, alluminium, plexiglas en canvas. U kunt een keuze maken uit rechtenvrije foto’s en digitaal artwork. U kunt ook zelf een foto aanleveren die wij evt. bewerken en retoucheren.

Maatwerk

Wij kunnen alle prints op maat leveren. Als u een foto maakt van de ruimte waar u een fotoprint of artwork wilt ophangen en bijv. de plafondhoogte doorgeeft kunnen wij in een digitale presentatie het resultaat laten zien en het juiste formaat adviseren.

Hoogwaardige materialen

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. De prints worden geleverd op o.a. dibond afgewerkt met een mat of glans laminaat, plexiglas, canvas of aluminium. Ze zijn leverbaar met een blind ophangsysteem zodat u alleen een of twee gaatjes hoeft te boren.

Inlijsten

Door onze samenwerking met HANSSEN ART DESIGN (voorheen Foederer lijstenmakerij te Helmond) kunnen wij de prints ook inlijsten. Er is nagenoeg een onbeperkte keuze voor wat betreft onze lijsten. Van klassiek tot modern maar ook leveren wij handgemaakte lijsten. U zult verrast zijn over onze mogelijkheden. Kom gerust een keer langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inrichting bedrijf of kantoor

Wij kunnen voor u of uw bedrijf/ kantoor ook een mooie print op maat maken en daarin bijv. uw logo verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u verrassen en/of adviseren, dat doen wij graag.

In onze webshop Fotoprints-and-Artwork.nl kunt u meer bekijken en bestellen. De webshop wordt wekelijks aangevuld met nieuwe foto’s en artwork.